Κάλεσμα σε Ειδική Διαχειριστική Συνέλευση | Πέμπτη 12/1/17 – ώρα:20:00

Η διαχειριστική συνέλευση της Κατάληψης Ευαγγελισμού αποφάσισε τη διοργάνωση μιας σειράς απολογιστικών συνελεύσεων του τοπικού α/α χώρου, σε σχέση με τα γεγονότα, τις δράσεις, τις πολιτικές σχέσεις, τις κατακτήσεις και τις αδυναμίες της χρονιάς που μας πέρασε, καθώς και τις στρατηγικές και τακτικές κατευθύνσεις για το επόμενο διάστημα. Η θεματολογία της συζήτησης αποτυπώνεται σε 3 άξονες, που θα αποτελέσουν τα γενικά θεματικά πεδία συζήτησης (οι άξονες δεν δημοσιεύονται προς αποφυγή συγχύσεων μιας και δεν έχουν λήξει ακόμα οι ακριβείς τίτλοι).

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 Ιανουαρίου 2017, στις 20:00, στην πρώτη διαχειριστική της χρονιάς, οι παραπάνω άξονες θα εξειδικευτούν, προκειμένου να πάρουν τη μορφή συγκεκριμένων θεμάτων.

Καλούμε όποιον δραστηριοποιείται στον α/α του Ηρακλείου και ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις απολογιστικές συνελεύσεις, να έρθει και να συμβάλλει στην εξειδίκευση και διαμόρφωση των θεμάτων, προτείνοντας φυσικά και τα δικά του θέματα προς συζήτηση.

 

Διαχειριστική Συνέλευση Κατάληψης Ευαγγελισμού

About ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 428 Articles
Το παρόν blog είναι μια προσπάθεια επικοινωνίας & αντιπληροφόρησης της Κατάληψης Ευαγγελισμού στο διαδίκτυο. Πληροφορίες για το περιεχόμενο : επειδή ενα αρχείο τόσων χρόνων δεν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί σωστά σε ενα blog ώστε να είναι εύκολο στην ανάγνωση του ετσι επιλέξαμε το περιεχόμενο να είναι πιο πρόσφατο καθώς και να δημοσιευτούν συγκεκριμένα αρχεία απο το παρελθόν.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*