ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

Στις 21/12/17′ ο αναρχικός πολιτικός κρατούμενος μέλος του Ε.Α Νίκος Μαζιώτης δέχεται μαφιόζικη επίθεση στο κελί του όπου και μαχαιρώθηκε απο δεκαμελή ομάδα κρατουμένων στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Kορυδαλού. Τα χειρότερα απετράπηκαν απ’την αντίσταση του συντρόφου και την παρέμβαση κούρδων και τούρκων κρατουμένων.

Λίγες μέρες πριν είχε λήξει η απεργία πείνας που πραγματοποιούσε μαζί με την συντρόφισσα Πόλα Ρούπα απο τις 11/11/17′ με αιτήματα μεταξύ άλλων να βγει απ’το καθεστώς απομόνωσης που κρατούνταν ο Μαζιώτης απο τις 4/7/17′, να αποσυρθεί το άρθρο 11 του νέου σωφρονιστικού κώδικα που ουσιαστικά επαναφέρει τις φυλακές τύπου Γ’ και να υπάρχει ειδικός χώρος στις αντρικές φυλακές Kορυδαλού για τα επισκεπτήρια τών γονέων με τα παιδιά τους.

Μετά απο 36 μέρες απεργίας πείνας και την ικανοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των αιτημάτων ο σύντροφος μεταφέρεται στην Ε’ πτέρυγα. Η πραγματοποίηση της θρασύδειλης αυτής επίθεσης 3 μέρες μετά την επιστροφή του στην πτέρυγα όπως και ο τρόπος που έγινε μας κάνουν ξεκάθαρο με τί υποκείμενα έχουμε να κάνουμε και τις διασυνδέσεις τους με την υπηρεσία των φυλακών.

Οι επιθέσεις στους συντρόφους και στις δομές μας είτε κρατικές είτε παρακρατικές δεν θα μείνουν αναπάντητες. Είναι στο χέρι του κινήματος εντος και εκτός των τειχών να τις αντιμετωπίσει πολιτικά και πρακτικά. Υπερασπιζόμαστε ηθικά-πολιτικά και υλικά τους αιχμαλώτους του αγώνα..

Η αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατούμενους με όλα τα μέσα

είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

KΑΤΑΛΗΨΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ