Αλληλεγγύη στις καταλήψεις – Κάτω τα χέρια απο την Κατάληψη Rosa Nera | Μικροφωνική 6/7-ώρα:18:00(Λιοντάρια) -Πορεία 8/7 -ώρα:12:00 (Λιοντάρια)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Οι καταλήψεις όμως δεν ειναι απλά “ντουβάριᨔ είναι χώροι έμπρακτης αλληλεγγύης, παρέχοντας στέγη σε ανθρώπους που περισσεύουν στον κόσμο του καπιταλισμού, ως χώροι στέγασης των αγώνων μας ενάντια στο κεφάλαιο με όλες του της μορφές· στα αφεντικά, στους φασίστες, στο κράτος. Τέλος ως κοιτίδες μιας κουλτούρας ικανής να προκαλέσει ρήγματα στη μηχανή της αδιάκοπης αλλοτρίωσης που ονομάζεται καπιταλιστική κοινωνία. Μιας κουλτούρας μέσα στην οποία οι σχέσεις δε χτίζονται με βάση τη θέση του καθενός στην καπιταλιστική αγορά· μέσα στην οποία η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο πολεμάται καθημερινά, μέσα στην οποία η τέχνη και ο πολιτισμός δεν φιλτράρονται ώστε να φαίνονται ελκυστικά στους τουρίστες. Για όλους αυτούς τους λόγους δε θα μείνουμε θεατές στις προσπάθειες κανενός πρύτανη, κανενός δημάρχου, κανενός ξενοδόχου να μετατρέψει τα κτήρια αυτά σε εργαλεία για την «ανάπτυξη».

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA

Μικροφωνική/Συγκέντρωση : Πέμπτη 6 Ιούλη – ώρα :18:00 Λιοντάρια

Πορεία :Σάββατο 8 Ιούλη – ώρα: 12:00 Λιοντάρια

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ -Θεοτοκοπούλου 18 ,Ηράκλειο Κρήτης

About ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 424 Articles
Το παρόν blog είναι μια προσπάθεια επικοινωνίας & αντιπληροφόρησης της Κατάληψης Ευαγγελισμού στο διαδίκτυο .Πληροφορίες για το περιεχόμενο : επειδή ενα αρχείο τόσων χρόνων δεν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί σωστά σε ενα blog ώστε να είναι εύκολο στην ανάγνωση του ετσι επιλέξαμε το περιεχόμενο να είναι πιο πρόσφατο καθώς και να δημοσιευτούν συγκεκριμένα αρχεία απο το παρελθόν.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*