Μπλούζες για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα υπεράσπισης της Κατάληψης Ευαγγελισμού.

Η εκκένωση της κατάληψης Ευαγγελισμού στις 30/9, πέρα από τον βίαιο ξεριζωμό των κατοίκων του, την καταπάτηση ενός απελευθερωμένου εδάφους και την υφαρπαγή του από το κίνημα, την καταστροφή του ιστορικού μνημείου και την στρατοπέδευση των δυνάμεων καταστολής στην γειτονιά, φέρνει στο φως και τις πρακτικές που ακολούθησαν εντός του κτιρίου οι -εντεταλμένοι από την Πρυτανεία και το υπουργείο- μπάτσοι. Ύστερα από τη βίαιη εισβολή των ΕΚΑΜ και τις συλλήψεις που ακολούθησαν, τα όργανα της τάξης βρέθηκαν μόνα τους μέσα στο σφραγισμένο και φρουρούμενο, από τους ίδιους, κτίριο, κάνοντας καταστροφές και πλιάτσικο σε προσωπικά και κινηματικά αντικείμενα που υπήρχαν εκεί, αλλά και προκαλώντας καταστροφές στον ίδιο το χώρο.

Πέραν την πολιτική στήριξη και αλληλεγγύη που από την πρώτη μέρα της εκκένωσης καλέσαμε να υπάρξει, στο σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι-ες με πρακτικά ζητήματα για την υπεράσπιση μιας εκκενωμένης πολιτικής κατάληψης. Καλούμε τον κόσμο του αγώνα και της αλληλεγγύης να μας στηρίξει οικονομικά ώστε :

1) να καλύψουμε τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων της εκκένωσης αλλά και όσων συνελήφθησαν ή θα συλληφθούν κατά τις δράσεις αλληλεγγύης.
2) να αντικατασταθεί ο κινηματικός εξοπλισμός που καταστράφηκε ή πλιατσικολογήθηκε από τους μπάτσους.
3) να αποπληρώσουμε τις προηγούμενες εργασίες και υλικά, διαδικασία η οποία είχε δρομολογηθεί για την περίοδο αυτή αλλά διεκόπη λόγω της εισβολής.
4) να προετοιμαστούμε υλικοτεχνικά για να αποκαταστήσουμε τις καταστροφές που προκάλεσαν μπάτσοι και πρυτανικές αρχές με το σφράγισμα του κτηρίου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που έχει σταθεί δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα. Επιφυλασσόμαστε με την επιστροφή μας στο σπίτι να επιστρέψουμε όλη αυτή την δύναμη και την αλληλεγγύη στο κίνημα όπως κάναμε τα τελευταία 21 χρόνια.

Στα πλαίσια αυτά έχει δημιουργηθεί λογαριασμός οικονομικής ενίσχυσης στο firefund (περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.firefund.net/evagelismos) και έχουν τυπωθεί τα παρακάτω Τ-shirt στην τιμή ενίσχυσης των 10 ευρώ για την άμεση οικονομική στήριξη του αγώνα. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη : S , M , L , XL , XXl , XXXL , ( Παιδικά μεγέθη με ελεύθερη συνεισφορά ).

Tshirt λευκό
Tshirt μαύρο

 

 

 

 

 

 

 

 

Για επικοινωνία :

Κιτάπι – ομάδα βιβλίου/αρχείου από την κατάληψη Ευαγγελισμού

Αντιπληροφόρηση Ηράκλειο 

Email  Κατάληψης : evagelismos.squat@espiv.net

 

Τίποτα δεν τελείωσε –ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !

Κατάληψη Ευαγγελισμού – Nόεμβρης 2023