Κάτω τα ξερά σας από την Κατάληψη Ευαγγελισμού- Ανακοίνωση σχετικά με την διακοπή της παροχής ρεύματος

Κάτω τα ξερά σας από την Κατάληψη Ευαγγελισμού!

Ούτε τρεις μήνες από την μαζική ανακατάληψη του Ευαγγελισμού από τον κινηματικό κόσμο της πόλης του Ηρακλείου, έλαβε χώρα η πρώτη ξεκάθαρα επιθετική κίνηση από μεριάς του κρατικού μηχανισμού. Σήμερα το πρωί 21/2/24 γύρω στις 9:00, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ έκοψαν την παροχή ρεύματος της Κατάληψης.

Δεν αντιλαμβανόμαστε αυτή την κίνηση ως αποκομμένη, είναι μια που εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο καταστολής των καταλήψεων και ευρύτερα του κινήματος. Το νέο δημοτικό συμβούλιο, οι Πρυτανικές αρχές Π.Κ. & ΕΜΠ και το υπουργείο παιδείας σε αγαστή συνεργασία έχουν βάλει ξανά στο στόχαστρο τον Ευαγγελισμό. Σε μια συγκυρία που δεχόμαστε ολομέτωπη επίθεση από τον χώρο της εκπαίδευσης μέχρι την υγεία, από το αβάσταχτο κόστος ζωής μέχρι την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων, από την ευθεία επίθεση σε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας έως τον νέο ποινικό κώδικα.

Ο κόσμος του κινήματος αλλά και όλη η πόλη έδωσαν την απάντησή τους σε σχέση με τον Ευαγγελισμό. Οποιαδήποτε κίνηση αυτή τη στιγμή ενάντια στις καταλήψεις είναι ξεκάθαρα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά μας προβλήματα. Ούτε σκέψη για νέο κύμα επιθέσεων στα σπίτια του αγώνα: Να τους κόψουμε την φόρα.

*Αντανακλαστικά μαζεύτηκε κόσμος και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της Κατάληψης.

Όλη η πόλη το ξέρει: Ευαγγελισμός κατάληψη για πάντα.

Δύναμη σε όλες τις καταλήψεις που απειλούνται με εκκένωση.

Αλληλεγγύη στο Utopia A.D

Κατάληψη Ευαγγελισμού

Ηράκλειο Κρήτης

Φλεβάρης 2024