Kάλεσμα για την οργάνωση της αντίστασης ενάντια στην εξουσιαστική λαίλαπα -29/10/10-ώρα 19:00 στην Κατάληψη Ευαγγελισμού

Φίλοι φίλες, σύντροφοι και συντρόφισσες ,

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε σχετικά με κάποια δομικά αλλά και λειτουργικά θέματα που μας απασχολούν και για τα οποία προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

Όπως οι περισσότεροι-ες θα γνωρίζετε μετά τις κουβέντες που έγιναν στο πλαίσιο των γενεθλίων του ευαγγελισμού& πικπα και μετά από τη συνέχιση τους στο τέλος του καλοκαιριού κάποιοι-ες αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το μοντέλο των ομάδων εργασίας που είχε προταθεί. Μέχρι στιγμής έχουν συσταθεί οι παρακάτω ομάδες :

  • Για την ενίσχυση του πανελλαδικού ταμείου αλληλεγγύης και οικονομικής στήριξης στους φυλακισμένους αγωνιστές
  • Αντιπληροφόρησης
  • Για θέματα εργασιακά και ανεργίας
  • Αντιεθνικιστική-Αντιφασιστική

Με δεδομένο ότι οι ομάδες δεν απαρτίζονται αποκλειστικά από μέλη μιας συλλογικότητας και λόγω του ότι δεν υπάρχει μια σταθερή δομή που θα είναι σε θέση να συντονίζει τις ομάδες, παρουσιάζονται μεγάλα προβλήματα σε σχέση με το πότε, πού και ποιες κουβέντες γίνονται. Κάθε πρόβλημα έχει όμως και μια λύση. Προς τιμή τους κάποιοι σύντροφοι-ισσες έχουν δημιουργήσει ένα απόλυτα λειτουργικό ημερολόγιο από-και-για το κίνημα. Για όσους δεν το γνωρίζουν ας ανατρέξουν στο www.kinimatorama.net. Αυτό το εργαλείο προτείνουμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να συντονιζόμαστε λίγο καλύτερα από δω και στο εξής.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια κατηγορία ονόματος sineleusi.hrakleio στη σελίδα αυτή στην οποία καλούνται όλοι να ανεβάζουν ώρα – ημέρα – ημερομηνία και θέμα των συνελεύσεων. Εδώ θα πρέπει να παρακαλέσουμε όσους-ες συμμετέχουν στην πρωτοβουλία πολιτών για το πάρκο Γεωργιάδη αλλά και τα μέλη του στεκιού Αγ.Τριάδας να συμμετέχουν στη προσπάθεια και να ανεβάζουν με την σειρά τους (και ας είναι προς το παρόν μόνο το πότε γίνονται εργασίες). Γενικά καλό θα ήταν τα Posts να ανεβαίνουν μόλις αποφασίζεται η επόμενη συνεύρεση ή δραση έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι-ες να είναι ενήμεροι στην ώρα τους. Στην τελευταία σελίδα θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία αυτή.

Πέρα όμως από το συντονισμό μας μέσω του διαδικτύου, θα πρέπει να βρισκόμαστε και από κοντά συχνά πυκνά έτσι ώστε να καλύπτονται και άλλες κινηματικές ανάγκες. Όπως ξεκάθαρα έχει φανεί τους τελευταίους μήνες η απουσία μιας σταθερής κεντρικής συνέλευσης το μόνο που δημιουργεί είναι αδράνεια. Για αυτό το λόγο καλούμε όσους και όσες επιθυμούν να οργανώσουμε την δημιουργικότητα, τις αρνήσεις και τις αντιστάσεις μας απέναντι στην εξουσιαστική λαίλαπα να ξανασυναντηθούμε την Παρασκευή 29/10/10 – ώρα (αυστηρά ) 19:00 στην καταληψη ευαγγελισμού θεοτοκοπούλου 18 Ηράκλειο.

Να γίνουμε πολλοί – να φτιάξουμε δομές – να δώσουμε μάχες

Πληκτρολογούμε το παραπάνω Link στο Browser, Μόλις φορτώσει η σελίδα θα βρούμε τέρμα πάνω αριστερά ένα διακριτικό Login. Εκεί βάζουμε στο πεδίο όνομα χρήστη το: sineleusi.hrakleio και στο πεδίο κωδικός το: (βλ υστερόγραφο). Τώρα πατάμε το είσοδος και θα βρεθούμε στο λογαριασμό μας. Εκεί στα δεξιά βρίσκουμε διάφορες επιλογές. Από αυτές, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι προφανώς το δημοσίευσε. Πατώντας εκεί θα βρεθούμε στη Φόρμα όπου θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα πεδία πληροφορίες, ημερομηνία, τοποθεσία, περιεχόμενα και συννημένα. Απλά τα πράματα…

Κάτι ακόμη, πολύ λειτουργικό θα ήταν ο καθένας μας να στείλει ένα mail στο Sineleusi.hrakleio@gmail.com ώστε σιγά σιγά να δημιουργηθεί μια mailing list. Το mail αυτό γενικά θα συμπληρώνει το εργαλείο.

Πρωτοβουλία ενάντια στο χύμα στο κύμα



ΥΓ. Το κείμενο αυτό θα μοιραστεί χέρι με χέρι μεταξύ μας, εκεί θα βρείτε τον κωδικό πρόσβασης τον οποίο για προφανείς λόγους δεν τον δημοσιεύαμε εδω.

www.kinimatorama.net/perso/40