ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΤΗ 13/10/09-ΩΡΑ: 19:00 ΠΛ.ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

afisasporeia13-10-09

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤ

Ο στρατός κατοχής της δημοκρατίας χτύπησε για άλλη μια φορά.

Χθες βράδυ (8-10) και σήμερα το μεσημέρι στρατιές πάνοπλων μπάτσων όλων των ειδών κατέλαβαν τα εξάρχεια, αποκλείωντας την περιοχή και προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και 8 συλλήψεις. Η αναίτια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του κράτους αιτιολογήθηκε με το σκεπτικό του υφυπουργου Καταστολής με την εξής φράση “ δεν μπορεί στο κέντρο της πόλης να υπάρχουν εστίες ανομίας … η ανομία θα παταχθεί”.
Το πρωτοφανές φασιστικό ντελίριο της νέας κυβέρνησης, με το μέγεθος που είχε ( 400 μπάτσοι) και τον τρόπο που έγινε( αποκλεισμός περιοχής) δείχνει το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Η αδιανόητη στοχοποίηση μια ολόκληρης περιοχής στην βάση της συλλογικής ευθύνης παραπέμπει σε πρακτικές που εφαρμόζονται στο Ισραήλ, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει έντονη μυρωδιά από την χούντα των συνταγματαρχών.
Οι πασόκοι συνεχίζουν τον δρόμο που χάραξε ο Μαρκογιαννακης με αμείωτη ένταση, αγριότητα και τελικό σκοπό την εξάλειψη όσων αντιστέκονται στις επιταγές τους. Η κρατική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Η ανύπαρκτη κοινωνική νομιμοποιήση της καταστολής πρέπει να εξελιχθεί σε κοινωνικό αγώνα και δράση. Η κατόχη μιας περιοχής στο κέντρο της Αθήνας επειδή εκεί αναπτύσσονται πολύμορφές κινήσεις αντίστασης είναι επίθεση ενάντια στην κοινωνία. Όσο προσπαθούν να κάνουν τα εξάρχεια κολωνάκι, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει όλη η ελλάδα εξάρχεια.

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ